Rugzak Kinderen Vos
Rugzak Kinderen Vos

Rugzak Kinderen Vos

Niet op voorraad
Base Toys
BK2557C
€ 9,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een schattige en praktische rugzak voor je kleintje? Dan is deze rugzak in de vorm van het hoofd van een vos een leuke keuze! Het unieke ontwerp van de rugzak zal de aandacht trekken van je kind en maakt het dragen van een rugzak superleuk.

De rugzak is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig polyester en heeft verstelbare schouderbanden die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Het grote binnenvak biedt voldoende ruimte voor het opbergen van boeken, speelgoed en andere benodigdheden voor school of een dagje uit. Daarnaast is er ook nog een ritsvakje aan de voorkant waar kleine spullen veilig kunnen worden opgeborgen.

De rugzak is ook praktisch in gebruik. De schouderbanden kunnen worden aangepast voor de perfecte pasvorm en het lichte gewicht maakt het gemakkelijk voor kinderen om de rugzak te dragen. Het ontwerp van de rugzak is gemakkelijk schoon te maken en kan lang meegaan.

De rugzak in de vorm van het hoofd van een vos is niet alleen functioneel, maar ook super leuk! Het zal de verbeelding van je kind stimuleren en ze zullen het geweldig vinden om deze rugzak mee te nemen naar school, een uitje of een logeerpartijtje. Bestel nu deze schattige en praktische rugzak voor je kleintje!

Afmetingen: 21 x 10 x 27cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21 x 10 x 27cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Bruin
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8720573222174

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst