• -10%
  • Pakket
Notitieboekje Ruimtevaart 48st.
Notitieboekje Ruimtevaart 48st.
Notitieboekje Ruimtevaart 48st.

Notitieboekje Ruimtevaart 48st.

5 op voorraad
LG-Imports
LG0394-48
€ 18,45 € 20,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar het perfecte uitdeelcadeau voor een kinderfeestje met als thema ruimtevaart? Zoek niet verder! Het Notitieboekje Ruimtevaart, verkrijgbaar in een grote bundel van 48 stuks, is precies wat je nodig hebt om de kleine astronauten op het feestje te verrassen en te inspireren.

Dit ronde notitieboekje is ideaal voor alle ruimtefans die graag al hun avonturen en notities willen vastleggen. Met een afbeelding van een ruimtethema op de voorkant is het niet alleen leuk en aantrekkelijk, maar ook functioneel en praktisch. Kinderen zullen dol zijn op het unieke ontwerp en de mogelijkheid om hun eigen ruimteverhalen en ideeën vast te leggen.

Of het nu gaat om het opschrijven van dromen over het verkennen van het universum, het maken van tekeningen van buitenaardse wezens of het plannen van ruimtemissies met vrienden, dit notitieboekje biedt volop ruimte voor creativiteit en verbeelding.

Bovendien is dit notitieboekje niet alleen leuk voor het feestje zelf, maar ook voor later gebruik thuis, op school of onderweg. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen in een rugzak, tas of zak, zodat kinderen hun ruimte-avonturen overal mee naartoe kunnen nemen.

Kortom, het Notitieboekje Ruimtevaart bundel van 48 stuks is een origineel en inspirerend uitdeelcadeau dat de verbeelding van kinderen zal prikkelen en hun liefde voor ruimtevaart zal versterken. Geef ze iets speciaals om te koesteren en laat hun dromen over het heelal tot leven komen!

Afmetingen: diameter 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 8 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst