• -10%
Notitieboekje Emoticon
Notitieboekje Emoticon
Notitieboekje Emoticon
Notitieboekje Emoticon

Notitieboekje Emoticon

147 op voorraad
LG-Imports
LG0396
€ 0,70 € 0,78 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het is altijd handig om een notitieboekje bij de hand te hebben om belangrijke informatie en taken bij te houden. Met dit leuke emoticon notitieboekje wordt noteren nog leuker! Het boekje heeft witte notitieblaadjes en is uitgevoerd in vrolijke kleuren met een schattige emoticon op de voorkant.

Of je nu een boodschappenlijstje wilt maken, notities wilt nemen tijdens een vergadering of gewoon iets wilt opschrijven wat je niet mag vergeten, dit notitieboekje is een handige en leuke keuze. Door het compacte formaat past het boekje gemakkelijk in je tas, waardoor je het altijd bij de hand hebt.

Het emoticon notitieboekje is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke accessoire voor elke dag. De vrolijke kleuren en het schattige ontwerp maken dit notitieboekje perfect voor mensen die houden van een beetje humor en speelsheid in hun dagelijkse leven.

Dit emoticon notitieboekje is ook een leuk cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's. Het is een klein maar nuttig geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Kortom, dit emoticon notitieboekje is een praktische en leuke keuze voor iedereen die notities wilt bijhouden op een speelse manier. Bestel nu en voeg wat humor en kleur toe aan jouw notities!

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Afmetingen: 9 x 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
9 x 8 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247003966
147 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst