• -10%
Notitieboekje Boerderijdieren
Notitieboekje Boerderijdieren

Notitieboekje Boerderijdieren

288 op voorraad
LG-Imports
LG6284
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vleugje speelsheid en creativiteit toe aan elk themafeestje, verjaardagsfeestje of speciale gelegenheid met onze schattige Kleine Notitieboekjes Boerderijdieren! Met een diameter van acht centimeter zijn deze notitieboekjes compact en handig, waardoor ze perfect zijn als uitdeelcadeautjes of als onderdeel van de feestdecoratie.

Waarom onze Kleine Notitieboekjes Boerderijdieren zo bijzonder zijn:

Betoverende Boerderijdierenthema: Elk notitieboekje is voorzien van een charmante afbeelding van een boerderijdier, zoals een koe, paard of schaap, op de cover. Deze schattige dierenillustraties brengen de gezellige sfeer van de boerderij tot leven en zullen de kinderen zeker aanspreken.

Blanco Pagina's voor Creativiteit: De binnenkant van de notitieboekjes is gevuld met blanco pagina's, wat de perfecte canvas is voor tekeningen, notities, schetsen en meer. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen avonturen op de boerderij vastleggen.

Compact en Draagbaar: Met een handige diameter van acht centimeter passen deze notitieboekjes gemakkelijk in kleine handen, zakken of feestzakjes. Ze zijn ideaal om mee te nemen en onderweg te gebruiken.

Veelzijdig Gebruik: Of het nu gaat om een boerderijthema-feestje, een verjaardagsfeestje of gewoon een leuke attentie, deze notitieboekjes voegen een persoonlijk tintje toe aan elke gelegenheid.

Maak van je feest een interactieve en creatieve ervaring met onze Kleine Notitieboekjes Boerderijdieren. Deze schattige notitieboekjes zijn niet alleen leuk om te ontvangen, maar zullen ook de verbeelding van kinderen prikkelen en hen inspireren om te schrijven en te tekenen. Bestel vandaag nog en laat de boerderijavonturen tot leven komen op je feest!

Prijs is per stuk en de verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: diameter 8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 8cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
5413247062840
288 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst