• -15%
Baby Rose Lunchtrommel
Baby Rose Lunchtrommel
Baby Rose Lunchtrommel

Baby Rose Lunchtrommel

45 op voorraad
Baby Rose
JT27671
€ 2,51 € 2,95 -15%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze schattige lunchtrommel is perfect voor kinderen tussen 4 en 6 jaar oud om hun favoriete poppen en knuffels te voorzien van een heerlijke maaltijd. De lunchtrommel is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en heeft een vrolijk en kleurrijk ontwerp met leuke patronen die kinderen aanspreken.

Deze lunchtrommel is ideaal voor kinderen die graag spelen met poppen en knuffels en hun fantasie willen gebruiken om hun speelgoed eten te geven. Met deze trommel kunnen ze hun speelgoed een complete maaltijd serveren, van sandwiches tot fruit en groenten. En dankzij het compacte formaat is deze trommel ook gemakkelijk mee te nemen, zodat kinderen het speelgoed en de lunchtrommel overal mee naartoe kunnen nemen.

De lunchtrommel is niet alleen handig voor speelgoed, maar kan ook worden gebruikt om daadwerkelijk lunch mee te nemen naar school of een uitje. Het is een leuke en functionele manier om ervoor te zorgen dat kinderen gezond blijven eten, terwijl ze ook hun fantasie kunnen gebruiken.

Kortom, deze lunchtrommel is een must-have voor elke jonge poppen- en knuffelliefhebber die graag met hun speelgoed speelt en hen van een lekkere maaltijd wil voorzien. Bestel deze lunchtrommel nu en geef jouw kinderen een leuke en creatieve manier om te spelen en gezond te blijven eten!

Afmetingen: 11,6 x 10 x 4,2cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,6 x 10 x 4,2cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866276714
45 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst