Aquarel Kleurpotloden 24st.
Aquarel Kleurpotloden 24st.

Aquarel Kleurpotloden 24st.

15 op voorraad
Artist
BK2258A
€ 8,50

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van 24 kleurpotloden in een mooie metalen bewaardoos haal je het beste uit je teken- en kleurprojecten. De kleurpotloden hebben een goed pigment, waardoor je mooie, heldere en levendige kleuren op papier kunt krijgen. Of je nu een beginner bent of een ervaren kunstenaar, deze kleurpotlodenset is perfect voor iedereen die houdt van tekenen en kleuren.

De potloden hebben een zachte kern, wat betekent dat ze gemakkelijk op papier glijden zonder al te veel druk uit te oefenen. Hierdoor kun je met deze kleurpotloden zowel fijne lijnen als grotere vlakken inkleuren. De set bevat een uitgebreid kleurenpalet.

De metalen bewaardoos beschermt de kleurpotloden tegen beschadiging en maakt het gemakkelijk om ze mee te nemen naar school, werk of waar je ook heen gaat. Bovendien is de bewaardoos een mooie en praktische aanvulling op je bureau of werkruimte.

Of je nu kleurt voor ontspanning, plezier of om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen, deze set van 24 kleurpotloden is een geweldige keuze. Bestel vandaag nog en begin met het maken van kleurrijke kunstwerken!

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen. Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202746389
15 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst