Whiteboard Marker 4 stuks
Whiteboard Marker 4 stuks

Whiteboard Marker 4 stuks

43 op voorraad
Base Toys
BK2035
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van vier gekleurde whiteboard markers wordt het nog leuker om op een whiteboard te schrijven. De markers zijn ideaal voor presentaties, brainstormsessies of gewoon voor thuisgebruik. De set bevat de kleuren zwart, rood, blauw en groen, waardoor je creatief kunt zijn en verschillende kleuren kunt gebruiken om je ideeën te visualiseren.

De markers zijn van hoge kwaliteit en bevatten een speciale inkt die zorgt voor een heldere en duidelijke lijn op het whiteboard. De inkt is droog uitwisbaar, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt wissen zonder dat er vlekken achterblijven. Dit maakt het gebruik van deze markers duurzaam en langdurig.

De markers zijn geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. De markers zijn perfect voor gebruik op een whiteboard, maar ook op andere gladde oppervlakken zoals glas of keramiek. De markers zijn gemakkelijk in gebruik en de punt van de marker is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de inkt gelijkmatig wordt verdeeld tijdens het schrijven.

Deze set van vier gekleurde whiteboard markers is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en kwalitatieve set markers voor gebruik op een whiteboard. Of je nu op zoek bent naar markers voor op kantoor, thuis of op school, deze set zal zeker aan al je wensen voldoen. Bestel deze set vandaag nog en begin met het maken van levendige en creatieve tekeningen op je whiteboard!

Afmetingen: ca. lengte stift 13 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
ca. lengte stift 13 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987451157
43 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst