Schoolbord 29 x 21cm
Schoolbord 29 x 21cm

Schoolbord 29 x 21cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2365
€ 3,25


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit prachtige schoolbord is perfect voor jonge kinderen om hun creativiteit op uit te leven. Met een mooie houten omlijsting is het schoolbord niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle aanvulling op elke kinderkamer of speelhoek. Met een afmeting van 29 x 21 cm is het schoolbord compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, zodat jouw kind altijd en overal kan tekenen en schrijven.

Inclusief in deze set zijn zes krijtjes in verschillende kleuren en een handig schoonmaaksponsje, zodat het bord gemakkelijk kan worden schoongemaakt en opnieuw kan worden gebruikt. Laat jouw kind zijn of haar fantasie de vrije loop gaan en moedig creatief denken aan met dit geweldige schoolbord.

Of het nu gaat om het maken van tekeningen, schrijven van letters of oefenen van cijfers, dit schoolbord is een geweldige manier om jouw kind te stimuleren en te helpen bij het leren. Met zijn eenvoudige ontwerp en gebruiksvriendelijke functies is het schoolbord ideaal voor jonge kinderen om te gebruiken. Bestel vandaag nog dit mooie schoolbord met houten omlijsting, zodat jouw kind direct kan beginnen met het ontdekken van zijn of haar creatieve talenten.

Afmetingen: 29 x 21cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
29 x 21cm
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987365065

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst