• Alleen online
Goki Schoolbord
Goki Schoolbord

Goki Schoolbord

12 op voorraad
Goki
GK58952
€ 4,45

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de eindeloze creatieve mogelijkheden met dit prachtige schoolbord, compleet met drie krijtjes en een spons! Met zijn klassieke ontwerp en houten rand is dit schoolbord niet alleen een geweldig hulpmiddel voor educatieve doeleinden, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke speel- of leeromgeving.

Dit schoolbord is de ideale metgezel voor kinderen die graag tekenen, schrijven en hun verbeelding de vrije loop laten. Met de bijgeleverde krijtjes kunnen ze kleurrijke meesterwerken creëren, hun spelling oefenen of hun wiskundige vaardigheden verbeteren. Het bord biedt voldoende ruimte voor uitgebreide tekeningen of notities, zodat kinderen hun ideeën en gedachten visueel kunnen uiten.

Het schoolbord is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een duurzame houten rand die het bord stevig en stabiel maakt. Het oppervlak is glad en gemakkelijk schoon te maken, zodat kinderen telkens opnieuw kunnen beginnen met hun creaties. De bijgeleverde spons maakt het gemakkelijk om het bord schoon te vegen en klaar te maken voor nieuwe avonturen.

Dit schoolbord is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert de fijne motoriek, creativiteit en cognitieve vaardigheden van kinderen. Ze kunnen hun schrijf- en tekenvaardigheden ontwikkelen, hun verbeelding gebruiken en leren om hun gedachten op een visuele manier uit te drukken. Bovendien is het een geweldig hulpmiddel voor interactieve lessen en groepsactiviteiten.

Of het nu thuis, in de klas of in een kinderdagverblijf is, dit schoolbord met zijn drie krijtjes en spons is een must-have voor elke speel- en leeromgeving. Bestel vandaag nog en geef kinderen de kans om hun creatieve potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Met dit schoolbord zullen ze zich nooit vervelen en kunnen ze urenlang plezier beleven aan het tekenen, schrijven en leren.

Haal dit prachtige schoolbord met zijn charmante houten rand in huis en geef kinderen de vrijheid om hun verbeelding te laten spreken. Met de drie bijgeleverde krijtjes en spons kunnen ze hun eigen meesterwerken creëren, oefenen met letters en cijfers, en genieten van een wereld vol kleur en creativiteit. Bestel nu en laat het plezier beginnen!

Afmeting: 26 x 19 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
26 x 19 x 0,5 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594589529
12 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst