Uitschuifbaar Visnet Gekleurd
Uitschuifbaar Visnet Gekleurd
Uitschuifbaar Visnet Gekleurd

Uitschuifbaar Visnet Gekleurd

96 op voorraad
Base Toys
BK2753
€ 3,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een spannend en kleurrijk avontuur voor de jonge visser in de dop? Ontdek onze collectie uitschuifbare visnetten, speciaal ontworpen voor kinderen! Met levendige kleuren en een handig uitschuifbaar ontwerp zijn deze visnetten perfect geschikt om de fascinerende wereld van vissen te verkennen.

Onze uitschuifbare visnetten voor kinderen zijn niet alleen leuk, maar ook functioneel. Met een uitschuifbaar handvat kunnen kinderen gemakkelijk hun bereik vergroten en vissen vangen op plekken waar ze anders niet bij zouden kunnen. Dit zorgt voor een spannende en leerzame ervaring in de natuur, waarbij kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen terwijl ze genieten van het buiten zijn.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn onze visnetten speciaal ontworpen met kinderen in gedachten. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor kinderen zonder moeite kunnen genieten van hun visavonturen. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, zodat ze bestand zijn tegen het ruige gebruik door enthousiaste jonge vissers.

Of het nu gaat om vissen in de vijver om de hoek of tijdens een gezinsuitje naar het meer, onze uitschuifbare visnetten voor kinderen bieden een geweldige manier om de natuur te verkennen en plezier te beleven in de buitenlucht. Bestel vandaag nog een uitschuifbaar visnet voor je kind en zie hoe ze zich onderdompelen in het avontuurlijke plezier van vissen!

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: lengte 53, breedte 30cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 53, breedte 30cm
Materiaal
Karton en Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573690263
96 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst