Uitgraaf EI Dino
Uitgraaf EI Dino
Uitgraaf EI Dino
Uitgraaf EI Dino
Uitgraaf EI Dino

Uitgraaf EI Dino

91 op voorraad
Base Toys
BK2718
€ 2,25

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een echte dinoliefhebber en op zoek naar een avontuurlijk cadeau? Dan is deze magische dinosaurus uithaksteen echt iets voor jou! Met deze steen kun je namelijk de stoerste dinosaurussen opgraven door erin te hakken. Het is een geweldige manier om kinderen te laten zien hoe het is om een echte paleontoloog te zijn en te ontdekken wat er allemaal in de grond verborgen zit.

De magische dinosaurus uithaksteen is niet zomaar een speelgoed, maar een educatieve ervaring voor jong en oud. Het is een perfect cadeau voor kinderen die graag willen leren over dinosaurussen en hun geschiedenis. Maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in geologie en de prehistorie.

De uithaksteen wordt geleverd in een mooie verpakking en bevat een steen met daarin een verborgen dinosaurus. Hak voorzichtig in de steen en ontdek welke dinosaurus je hebt opgegraven. Het is een geweldige activiteit om te doen met vrienden en familie en het zal gegarandeerd voor veel plezier zorgen.

De magische dinosaurus uithaksteen is niet alleen een leuk cadeau, maar ook een decoratief item dat een speciale plek kan krijgen in je kamer. Het is een geweldige manier om je liefde voor dinosaurussen te laten zien aan iedereen die bij je op bezoek komt. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je magische dinosaurus uithaksteen en ga op ontdekkingstocht naar het verleden!

Afmetingen: 

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8720573471954
91 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst