Uitgraaf EI Fee
Uitgraaf EI Fee
Uitgraaf EI Fee
Uitgraaf EI Fee
Uitgraaf EI Fee

Uitgraaf EI Fee

88 op voorraad
Base Toys
BK2717
€ 2,25

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De magische roze feeën uithaksteen is het perfecte cadeau voor elke jonge avonturier die dol is op feeën en ontdekkingen. Met deze uithaksteen kun je de prachtigste feeën opgraven door te hakken in de steen en te ontdekken welke fee er tevoorschijn komt. Het is een leuke en educatieve manier om kinderen te leren over geologie en het ontdekken van fossielen.

De uithaksteen is roze van kleur en heeft een schattig feeënontwerp. Het is een geweldige activiteit om alleen of met vrienden te doen, en het zal gegarandeerd urenlang plezier bieden. Daarnaast is het ook een mooie decoratie om in de kinderkamer neer te zetten wanneer de uithaksteen is uitgehouwen.

De magische roze feeën uithaksteen is een veilig speelgoed en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Het wordt geleverd met een veiligheidshamer en beitel om de steen uit te hakken. 

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een jonge feeënfan, dan is deze magische roze feeën uithaksteen een geweldige keuze. Het zal kinderen stimuleren om hun nieuwsgierigheid en verbeelding te gebruiken terwijl ze leren over geologie en fossielen. Bestel de magische roze feeën uithaksteen nu en laat je kinderen genieten van dit spannende en avontuurlijke cadeau!

Afmetingen: 

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573471985
88 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst