• Pakket
Insectenpotje Met Vergrootglas 6st.
Insectenpotje Met Vergrootglas 6st.
Insectenpotje Met Vergrootglas 6st.

Insectenpotje Met Vergrootglas 6st.

6 op voorraad
Goki
GK62929-6
€ 22,50

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Herfst
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in de boeiende wereld van insecten met ons Insectenpotje Met Vergrootglas! Deze bundel van 6 stuks is een essentieel hulpmiddel voor nieuwsgierige ontdekkers die graag de natuur verkennen. Met dit insectenpotje kunnen kinderen en volwassenen insecten van dichtbij bestuderen en bewonderen, terwijl ze tegelijkertijd leren over het leven en gedrag van deze kleine wezens.

Gemaakt van duurzaam kunststof, is het insectenpotje stevig en gemakkelijk te hanteren, zelfs voor jonge onderzoekers. Het beschikt over een handige deksel met een ingebouwd vergrootglas, waardoor details van insecten gemakkelijk kunnen worden waargenomen en bestudeerd.

Onze insectenpotjes zijn ontworpen om educatief en leuk te zijn. Ze stimuleren nieuwsgierigheid, onderzoek en respect voor de natuurlijke wereld. Bovendien benadrukken we het belang van het vrijlaten van de insecten nadat ze zijn bestudeerd, zodat ze hun leven in het wild kunnen voortzetten.

Of je nu op zoek bent naar een educatief hulpmiddel voor in de klas, een verrijkende activiteit voor thuis, of een origineel cadeau voor een natuurliefhebber, ons Insectenpotje Met Vergrootglas is een perfecte keuze. Let op: het wordt exclusief spin geleverd, dus je moet je eigen insectenavonturen beleven!

Ontdek de wonderen van de natuur met ons Insectenpotje Met Vergrootglas. Bestel vandaag nog en begin je ontdekkingsreis!

Afmetingen: diameter 6cm, hoogte 7,4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 6cm, hoogte 7,4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
EAN code:
8740236591083
6 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst