Houten Insectenhotel Zwart 25cm
Houten Insectenhotel Zwart 25cm

Houten Insectenhotel Zwart 25cm

14 op voorraad
Base Toys
BK2504
€ 8,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Insecten zijn onmisbaar in de natuur en spelen een belangrijke rol in de biodiversiteit. Ze zijn niet alleen belangrijk voor de bestuiving van planten en bomen, maar ook als natuurlijke bestrijders van schadelijke insecten. Lieveheersbeestjes en gaasvliegen helpen bijvoorbeeld bij het bestrijden van luizen, terwijl bijen en hommels essentieel zijn voor de bestuiving van jouw tuinplanten, kruiden en fruitbomen.

Wil jij deze nuttige insecten helpen om te overleven en zich thuis te voelen in jouw tuin? Dan is het plaatsen van een insectenhotel de perfecte oplossing. Het insectenhotel is een plek waar insecten kunnen schuilen, nestelen en overwinteren. Het hotel is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en biedt verschillende soorten kamers aan voor diverse insecten.

Het insectenhotel is niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi om naar te kijken. Het is een leuke en educatieve toevoeging aan jouw tuin. Door het plaatsen van een insectenhotel draag jij bij aan het behoud van de biodiversiteit en help jij de insecten in jouw tuin om te overleven.

Het insectenhotel is gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden. Zet het op een zonnige en beschutte plek in jouw tuin en zorg ervoor dat het hotel regelmatig schoongemaakt wordt. Zo blijven de kamers schoon en aantrekkelijk voor de insecten.

Bestel nu jouw eigen insectenhotel en geef deze nuttige insecten een veilige en gezellige plek om te verblijven in jouw tuin. Het insectenhotel is niet alleen een praktisch en educatief item, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan jouw tuin.

Afmeting: 25 x 15 x9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
25 x 15 x9cm
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573129176
14 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst