Wereldbol Draaiend
Wereldbol Draaiend
Wereldbol Draaiend
Wereldbol Draaiend

Wereldbol Draaiend

75 op voorraad
Base Toys
BK2434
€ 2,75

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uniek en leuk decoratiestuk voor jouw huis of kantoor? Dan is deze kleine wereldbol in een kunststof transparante buiten bol een geweldige keuze! Deze wereldbol is niet alleen educatief, maar ook interactief. Door de transparante buiten bol te schudden, begint de wereldbol van binnen te draaien en kun je de aarde vanuit een ander perspectief bekijken.

Deze kleine wereldbol is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een diameter van ongeveer 8 cm. Hierdoor is het gemakkelijk om het op een bureau, plank of vensterbank te plaatsen. De wereldbol is ook erg handig als educatief hulpmiddel voor kinderen die geïnteresseerd zijn in aardrijkskunde of voor volwassenen die graag hun kennis willen bijspijkeren.

De transparante buiten bol van deze wereldbol is gemaakt van kunststof en is stevig en duurzaam. Dit betekent dat deze wereldbol niet snel zal breken en een langere levensduur heeft dan andere decoratieve wereldbollen.

Deze wereldbol is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die geïnteresseerd is in aardrijkskunde, reizen of decoratieve items. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een afscheidscadeau of gewoon een kleinigheidje om iemand blij te maken, deze kleine wereldbol zal zeker gewaardeerd worden.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en uniek decoratiestuk of educatief hulpmiddel, dan is deze kleine wereldbol in een kunststof transparante buiten bol de perfecte keuze voor jou. Bestel nu en ontdek zelf de vele mogelijkheden van deze geweldige wereldbol!

Let op: het is geen stuiterbal.

Afmeting: diameter 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987900440
75 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst