Kleurblok Kerstmis 48pag.
Kleurblok Kerstmis 48pag.

Kleurblok Kerstmis 48pag.

263 op voorraad
1560936
€ 4,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het kerstseizoen is een tijd van warmte, gezelligheid en creativiteit. Wat is er nu beter dan de magie van kerst combineren met de vreugde van kleuren? Met dit magische kleurblok in kerstthema kunnen zowel kinderen als volwassenen de feestelijke sfeer in huis halen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Dit kleurblok is als een magische reis door de betoverende wereld van Kerstmis. Elk van de 48 pagina's is versierd met prachtige tekeningen die de geest van het seizoen vastleggen. Van fonkelende kerstbomen tot vrolijke kerstmannen en schattige rendieren, je vindt alle iconische elementen van Kerstmis om in te kleuren.

Het kleurblok is gemaakt van stevig papier, zodat je niet beperkt bent tot slechts één medium. Of je nu de voorkeur geeft aan kleurpotloden, waterverf, wasco's of stiften, dit blok kan het allemaal aan. Het stevige papier voorkomt doordrukken en zorgt ervoor dat je kunstwerken er netjes uitzien.

Kleuren is niet alleen ontspannend, maar het is ook een geweldige manier om je in de kerstsfeer te brengen. Het is een activiteit die je alleen kunt doen om even te ontspannen, maar het is ook perfect om te delen met familie en vrienden, vooral tijdens gezellige kerstbijeenkomsten.

Dus, haal de kleurpotloden en stiften tevoorschijn, zet je favoriete kerstliedjes op de achtergrond, en creëer je eigen kerstmeesterwerken met dit betoverende kleurblok. Breng de magie van Kerstmis tot leven en deel je creaties met de mensen van wie je houdt. Het is een geweldige manier om dit seizoen nog specialer te maken.

Afmeting: 28 x 20 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
28 x 20 x 1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
9789403219714
263 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst