Geluidenboek Sprekende Voertuigen
Geluidenboek Sprekende Voertuigen

Geluidenboek Sprekende Voertuigen

47 op voorraad
Mondikaarten
3030125
€ 17,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met de luidruchtige wereld van voertuigen met dit kleurrijke geluidsboek! Met dit boek worden jonge lezers op speelse wijze blootgesteld aan de geluiden van verschillende voertuigen. Kinderen kunnen op de levensechte afbeeldingen drukken om het bijbehorende geluid van het voertuig te horen. In het boek zijn er maar liefst 60 verschillende geluiden van diverse voertuigen te ontdekken, van een trekker en trein tot een luchtballon en snowboard.

Dit geluidsboek is een fantastische manier om kinderen te laten kennismaken met voertuigen en de geluiden die ze maken. Het boek stimuleert de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, zoals zelfontplooiing, cognitieve vaardigheden en zintuigelijke waarnemingen. Kinderen zullen genieten van het interactieve aspect van het boek en kunnen zelfstandig op ontdekking gaan. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als traktatie voor je kinderen.

Dit geluidsboek heeft een formaat van 28 bij 24 centimeter en is geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Het is een geweldige aanvulling op elke boekenplank en biedt kinderen een leuke en educatieve ervaring. Bestel vandaag nog het geluidsboek en laat je kinderen de wereld van voertuigen ontdekken!

Afmeting: 28 x 24 x 1,3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
28 x 24 x 1.3 cm
Materiaal
Papier
EAN code:
9789949010677
47 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst