• -10%
  • Pakket
Waterpistool Gekleurd 36st.
Waterpistool Gekleurd 36st.

Waterpistool Gekleurd 36st.

3 op voorraad
LG-Imports
LG4210-36
€ 38,48 € 42,75 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stort je in een spetterend avontuur met deze kleurrijke Waterpistooltjes! Deze bundel van 36 stuks zorgt voor urenlang vermaak tijdens zomerse dagen en feestelijke gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardig en stevig plastic zijn deze waterpistooltjes ontworpen voor duurzaamheid en langdurig speelplezier.

Met hun compacte formaat zijn deze waterpistooltjes gemakkelijk te hanteren voor zowel kinderen als volwassenen. Vul ze eenvoudig met water en je bent klaar voor actie. Ondanks hun kleine gestalte hebben ze een verrassend goede reikwijdte en kracht, waardoor je jouw vrienden of familieleden gemakkelijk kunt raken tijdens spannende watergevechten.

Deze waterpistooltjes zijn perfect voor allerlei buitenactiviteiten, zoals achtertuinpret, picknicks, zwembadfeestjes en meer. Ze zijn ook ideaal voor feestjes, evenementen en als gunstige traktatie tijdens kinderfeestjes.

Naast het bieden van vermaak, helpen watergevechten ook om actief te blijven en af te koelen tijdens warme dagen. Kinderen kunnen hun energie kwijt terwijl ze rennen, duiken en mikken met de waterpistooltjes, wat goed is voor hun fysieke gezondheid en coördinatie.

Kortom, deze bundel van 36 waterpistooltjes is de perfecte keuze voor eindeloos waterpret en avontuur. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar voor spetterende momenten vol plezier en opwinding!

Afmetingen: 10 x 7 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10 x 7 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247142108
3 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst