Strandset Piraten Meisje
Strandset Piraten Meisje

Strandset Piraten Meisje

9 op voorraad
1420388
€ 8,99

  • Bekijk meer van Piraten Strand
  • Bekijk meer van Piraten Strand
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, kleine zeerovers! Met deze stoere meiden piraten strandset zijn jullie klaar voor avontuurlijke dagen aan het strand of in de zandbak. De set is perfect voor meisjes die dol zijn op piraten en zich graag vermaken met zand en water.

Deze piraten strandset is niet zomaar een gewone strandset. Hij is speciaal ontworpen voor stoere meiden die houden van piratenavonturen. De set heeft een opvallende kleurencombinatie van roze en lichtblauw, wat een leuke twist geeft aan het traditionele piratenthema.

In de set zitten 6 zandvormpjes, elk met verschillende piratenmotieven, zoals een piratenschip, een schatkist, en een piraatshoed. Hiermee kunnen kinderen hun eigen pirateneiland in het zand creëren en hun verbeelding de vrije loop laten. Daarnaast bevat de set een harkje, een schepje, een gieter en een zeef, waarmee ze kunnen graven, bouwen en spelen in het zand.

De spulletjes worden geleverd in een roze emmer met een stoere piratenopdruk, waardoor de set er niet alleen geweldig uitziet, maar ook handig is om alles netjes op te bergen. De emmer heeft stevige voetjes, zodat hij stevig blijft staan, zelfs in het zachte zand.

Deze piraten strandset is ideaal voor een dagje op het strand, een trip naar de speeltuin of gewoon om mee te spelen in de achtertuin. Het stimuleert creativiteit, fantasie en buitenspelen, en zorgt voor urenlang vermaak. Dus laat de piratenavonturen beginnen met deze leuke meiden piraten strandset!

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting: diameter 17 x 28 cm

Productdetails

EAN code:
8000796624901
9 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst