Standset Piraten Boot Roze
Standset Piraten Boot Roze

Standset Piraten Boot Roze

5 op voorraad
1420390
€ 6,49

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, jonge piraten! Ga op avontuur aan het strand met deze geweldige Piratenboot Strandset! Deze stoere strandset heeft de vorm van een prachtige piratenboot die klaar is om uit te varen naar de zandige zeeën. De kunststof boot is opvallend roze van kleur en is versierd met een groot stuurwiel en een schattig raampje. Hiermee kunnen kleine kapiteins hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen piratenverhalen bedenken!

De Piratenboot Strandset is een geweldige metgezel voor een dagje aan het strand of in de speeltuin. De boot is 35 centimeter lang en biedt genoeg ruimte om te graven, scheppen en spelen. Maar dat is nog niet alles! De boot is ook gevuld met een lichtroze emmer met een stoere piratenopdruk. De emmer heeft een diameter van 13 centimeter en is ideaal om zandkastelen en schelpen in te verzamelen.

Daarnaast bevat de set een lichtblauwe schep en hark waarmee kleine piraatjes hun schatten kunnen opgraven en avonturen kunnen beleven. Met deze Piratenboot Strandset kunnen kinderen urenlang plezier beleven terwijl ze hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren.

Dus haal deze fantastische Piratenboot Strandset in huis en laat je kleintjes genieten van eindeloos speelplezier in de zon! Ideaal voor een dagje strand, in de speeltuin of zelfs in de achtertuin. De set is geschikt voor jonge piraten vanaf 3 jaar oud.

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting: 35 x 16 x 15 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8000796629807
5 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst