• Alleen online
Grote Schep
Grote Schep
Grote Schep
Grote Schep

Grote Schep

229 op voorraad
Androni
1420073
€ 1,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de stevige kunststof schep haal je het maximale uit speeltijd in de zandbak of op het strand. Deze duurzame en kleurrijke schep is ontworpen met het oog op kindvriendelijkheid en speelplezier. Hier zijn enkele kenmerken die deze schep tot een must-have maken voor buitenspellen:

Duurzaam Materiaal: De schep is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, waardoor hij bestand is tegen de ruwe omstandigheden van de zandbak of het strand. Kinderen kunnen volop genieten van het graven en scheppen zonder zich zorgen te hoeven maken over breken of beschadigen.

Stevig Ontwerp: De schep is ontworpen met stevigheid in gedachten. Het handvat biedt een comfortabele grip voor kleine handjes, terwijl de schepkop ontworpen is om efficiënt zand of ander materiaal te verplaatsen. Het stevige ontwerp maakt deze schep ideaal voor urenlang speelplezier.

Kleurrijk Assortiment: De schep wordt geleverd in verschillende opvallende kleuren. Dit assortiment voegt een speels element toe aan het buitenspelen en een verrassing welke kleur je ontvangt.

Veelzijdig Gebruik: Of het nu gaat om het bouwen van zandkastelen, graven van geheime tunnels of gewoon genieten van het creëren in de buitenlucht, deze schep is veelzijdig in gebruik. Het is de perfecte metgezel voor allerlei avonturen in de zandbak of aan zee.

Ideaal voor Buitenactiviteiten: Of het nu thuis in de tuin, op het speelplein of op het strand is, deze schep voegt een extra dimensie toe aan buitenactiviteiten. Het stimuleert actief spelen en draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van kinderen.

Met de stevige kunststof schep in handen kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze plezier beleven aan buitenactiviteiten. Robuustheid, kleurrijk design en veelzijdigheid maken deze schep een onmisbaar accessoire voor zomerse avonturen!

Afmeting: lengte 50 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 50 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8000796002112
229 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst