Duikringen 4st.
Duikringen 4st.
Duikringen 4st.

Duikringen 4st.

470 op voorraad
7210622
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

 Breng het plezier van de zomer naar het zwembad met deze kleurrijke Duikringen! Deze set van 4 duikringen belooft eindeloos vermaak en avontuur voor zowel kinderen als volwassenen tijdens zwempartijen.

Elke duikring heeft een opvallende kleur, waardoor ze gemakkelijk zichtbaar zijn onder water. Kinderen kunnen zich vermaken met het gooien, duiken en duiken naar deze levendige ringen, terwijl ze hun zwemvaardigheden verbeteren en zelfvertrouwen opbouwen in het water.

De duikringen zijn niet alleen ideaal voor recreatief gebruik, maar ze kunnen ook worden ingezet voor zwemtraining. Ze zijn ontworpen om op de bodem van het zwembad te zinken, waardoor kinderen worden aangemoedigd om onder water te gaan en de ringen op te duiken. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van ademhalingstechnieken en zwemvaardigheden op een speelse en leuke manier.

Bovendien zijn de duikringen duurzaam en gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat ze bestand zijn tegen regelmatig gebruik en lang meegaan. Of het nu gaat om een verfrissende duik in het plaatselijke zwembad, op vakantie of tijdens zwemlessen, deze Duikringen voegen een extra dosis opwinding toe aan het waterplezier. Breng de zomerse sfeer naar het zwembad en geniet van uren speelplezier met deze kleurrijke Duikringen!

Afmeting: diameter 15 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
diameter 15 cm
Kleur
Multi
Materiaal
Kunststof
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012035782
470 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst