Hoefijzer Werpen
Hoefijzer Werpen
Hoefijzer Werpen

Hoefijzer Werpen

Niet op voorraad
Base Toys
BK2538
€ 12,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het ouderwetse spel hoefijzer werpen is weer helemaal terug van weggeweest! Met deze set hoefijzers en palen haal je het gezellige en nostalgische spel in huis. Het is een perfect spel voor tijdens een familiebijeenkomst, barbecue of tuinfeest.

De set bevat drie palen en zes hoefijzers, dus je kunt met meerdere mensen tegelijk spelen. Het doel van het spel is om de hoefijzers zo dicht mogelijk bij de paal te gooien. Elk hoefijzer dat om de paal ligt, is één punt waard. Degene met de meeste punten wint het spel.

Het spel is eenvoudig te spelen en geschikt voor jong en oud. Het is ook een leuke manier om je hand-oog coördinatie te verbeteren. Het spel is niet alleen leuk om te spelen, maar ook om naar te kijken. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie en om herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

De hoefijzers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en de palen zijn stevig genoeg om het spel buiten te spelen. De set is compact en gemakkelijk op te bergen, dus je kunt het overal mee naartoe nemen en spelen waar je maar wilt. Met deze set hoefijzers en palen haal je een stukje nostalgie in huis en beleef je gegarandeerd urenlang plezier met vrienden en familie!

Afmetingen: 14 x 14,2 x 0,4cm, hoogte paaltje 22,1cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14 x 14,2 x 0,4cm, hoogte paaltje 22,1cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573115414

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst