Zwemring Baby Shark
Zwemring Baby Shark
Zwemring Baby Shark
Zwemring Baby Shark

Zwemring Baby Shark

422 op voorraad
Mondo
2870339
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Zwemmen met de haaien van Baby Shark is nog nooit zo leuk geweest dankzij deze geweldige zwemring! De zwemring heeft een doorsnede van 50 centimeter en is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Hierdoor is het zwemmen met de zwemring zowel veilig als comfortabel voor de kleintjes.

De zwemring is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Hierdoor kan het kind er jarenlang plezier van hebben, zonder dat de zwemring snel kapot gaat. Bovendien is de zwemring voorzien van een leuke afbeelding van Baby Shark en zijn vriendjes, waardoor het zwemmen nog leuker wordt voor het kind.

De zwemring is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders. Door de zwemring kunnen ouders gerust zijn dat hun kind veilig is tijdens het zwemmen. Het kind kan zich volop vermaken in het water en ondertussen zijn of haar zwemvaardigheden verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en veilige manier om je kind te laten zwemmen, dan is deze zwemring van Baby Shark de perfecte keuze. Dankzij de doorsnede van 50 centimeter is de zwemring geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar en bovendien is hij gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij jarenlang meegaat.

Voel je veilig en als een vis in het water met onze zwemringen. Kies de juiste zwemband die bij je past. Een zwemband is altijd leuk om doorheen te duiken of om op te hangen en lekker te dobberen in het water. Bestel nú een gave zwemband en u heeft deze snel in huis! 

Afmeting: diameter 50 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 2 jaar
Afmetingen
diameter 50 cm
Materiaal
Vinyl
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8001011168897
422 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst