Frisbee 15cm Geel
Frisbee 15cm Geel

Frisbee 15cm Geel

14 op voorraad
Base Toys
BK2024C
€ 2,50

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en actieve manier om tijd door te brengen in de buitenlucht? Dan is deze gele frisbee de ideale keuze voor jou! Of je nu in de tuin speelt of op het strand, deze frisbee zorgt voor urenlang speelplezier.

De frisbee is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht materiaal, waardoor hij gemakkelijk te gooien en te vangen is. De felle gele kleur zorgt ervoor dat de frisbee goed opvalt, zelfs op grote afstand. Je kunt dus gemakkelijk een wedstrijdje spelen en kijken wie de frisbee het verst kan gooien en vangen.

Wist je dat frisbee sporten enkele van de snelst groeiende sporten ter wereld zijn? Of je nu een beginner bent of een ervaren frisbee-speler, er zijn vele frisbee sporten waar je aan kunt deelnemen, zoals Ultimate Frisbee, Disc Golf en Freestyle Frisbee. Door te spelen met deze gele frisbee kun je je vaardigheden verbeteren en nieuwe vrienden maken.

Deze gele frisbee is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook gemakkelijk mee te nemen op reis. Stop hem in je tas en neem hem mee naar het park, het strand of op vakantie. De frisbee is geschikt voor alle leeftijden en biedt een geweldige manier om actief te zijn en te genieten van de buitenlucht.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en actieve manier om tijd door te brengen in de buitenlucht, dan is deze gele frisbee de perfecte keuze. Gooi hem zo ver je kunt en zie wie hem kan vangen. Bestel vandaag nog en geniet van urenlang speelplezier!

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te gooien

Afmetingen: diameter 15cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter 15cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987001116
14 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst