• -30%
Tennisset Met Foambal Groen
Tennisset Met Foambal Groen

Tennisset Met Foambal Groen

5 op voorraad
LG-Imports
LG5127A
€ 3,47 € 4,95 -30%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je genieten van een gezellig potje tennis op de camping of op het strand? Dan is deze kunststof tennisset de ideale keuze voor jou! De set bestaat uit 2 rackets inclusief een foambal en heeft een handige lengte van 52 cm.

De tennisset is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor de rackets stevig en betrouwbaar zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor buitenactiviteiten en kunnen tegen een stootje. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze tennisset biedt je de mogelijkheid om plezier te hebben en je tennisvaardigheden te verbeteren.

De set wordt geleverd met een foambal, die zorgt voor een veilig en comfortabel speelervaring. De foambal heeft een zachte textuur en is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te slaan en te controleren is. Dit maakt de tennisset ook geschikt voor kinderen en beginners.

Met zijn opvallende groene kleur is deze tennisset niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Het is een leuke toevoeging aan je buitenspeelgoedcollectie en zorgt voor urenlang plezier met vrienden en familie.

Deze kunststof tennisset is gemakkelijk mee te nemen, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Of je nu op vakantie gaat, een dagje naar het strand gaat of gewoon in de achtertuin wilt spelen, deze tennisset zorgt voor vermaak en beweging.

De set wordt geleverd per set van 2, waardoor je direct kunt beginnen met spelen. Het is een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je tennisavonturen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze kunststof tennisset en beleef plezier en sportiviteit waar je maar wilt. Neem hem mee naar de camping, het strand of speel gewoon in je eigen tuin. Met deze tennisset ben je altijd klaar voor een potje tennisplezier!

Afmetingen: lengte 52cm, diameter 21cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
lengte 52cm, diameter 21cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
EAN code:
5413247051271
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst