• -10%
  • Pakket
Pingpong Balletje
Pingpong Balletje
Pingpong Balletje
Pingpong Balletje
Pingpong Balletje Pingpong Balletje
Pingpong Balletje

Pingpong Balletje 150 Stuks

6 op voorraad
LG-Imports
LG5400-150
€ 37,13 € 41,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je een gepassioneerde tafeltennisser op zoek naar de beste pingpongballen voor jouw spel? Of wil je gewoon af en toe een ontspannen potje tafeltennis spelen met vrienden en familie en ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van tafeltennisballen? Dan ben je bij Speelgoedfamilie.nl aan het juiste adres!

Onze 150 pingpongballen zijn onmisbaar voor een tafeltenniscompetitie. Bij ons vind je uitsluitend tafeltennisballen van de allerbeste kwaliteit. Of je nu recreatief speelt of op professioneel niveau, onze ballen voldoen aan de hoogste eisen. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan en niet snel kapot gaan. Zo kun je blijven genieten van een potje tafeltennis zonder je zorgen te maken over de kwaliteit van de ballen.

Met deze grote bundel van 150 stuks heb je voldoende pingpongballen om eindeloos te kunnen spelen. Of je nu traint, een competitie speelt of gewoon voor de lol speelt met vrienden en familie, je zult altijd een betrouwbare voorraad hebben. Onze ballen zijn zorgvuldig geselecteerd om optimale prestaties en consistentie te bieden, zodat je je spel kunt verbeteren en elke slag kunt perfectioneren.

Bij Speelgoedfamilie.nl streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Daarom bieden we alleen producten aan waar we zelf achter staan. Onze tafeltennisballen zijn van topkwaliteit en worden geleverd met een uitstekende service. Bestel nu en ervaar het verschil tijdens je volgende tafeltenniswedstrijd!

Of je nu een fervent tafeltennisser bent die op zoek is naar de beste pingpongballen voor serieuze competitie of gewoon een enthousiaste speler die op zoek is naar betrouwbare ballen voor plezier en ontspanning, bij Speelgoedfamilie.nl vind je wat je nodig hebt. Bestel vandaag nog jouw grote bundel van 150 tafeltennisballen en verhoog de kwaliteit van je spel!

Afmeting: diameter 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236588232
6 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst