• -30%
Badminton Set Mega
Badminton Set Mega
Badminton Set Mega

Badminton Set Mega

43 op voorraad
Base Toys
BK2296
€ 4,87 € 6,95 -30%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk en actief buitenspel voor de zomer? Dan is deze grote badminton set iets voor jou! Deze set is perfect voor op de camping, in de speeltuin of gewoon in de achtertuin. De set wordt geleverd inclusief twee shuttles, zodat je meteen aan de slag kunt.

Badminton is een geweldige manier om actief bezig te zijn en plezier te hebben met je vrienden of familie. Het is een sport die gemakkelijk te leren is en geschikt is voor alle leeftijden. Met deze set kun je gemakkelijk je vaardigheden verbeteren en een geweldige tijd hebben in de buitenlucht.

De set is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden, zodat je er lang plezier van hebt. De rackets zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren en de shuttle kunt slaan. De shuttles zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een stabiele vlucht, zodat je gemakkelijk kunt slaan en scoren.

Deze badminton set is ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen of volwassenen die graag buiten spelen en actief bezig zijn. Het is een leuke en gezonde manier om tijd door te brengen met vrienden en familie en om te genieten van de buitenlucht.

Kortom, deze grote badminton set is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een leuk en actief buitenspel. Bestel vandaag nog en geniet van urenlang plezier in de buitenlucht!

Afmetingen: 51.7 x 30.7 cm

Productdetails

Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987037979
43 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst