• -10%
Regenboog Bungeebal
Regenboog Bungeebal
Regenboog Bungeebal

Regenboog Bungeebal

147 op voorraad
LG-Imports
LG4803
€ 2,48 € 2,75 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng een regenboog van kleur en plezier in je spel met de Regenboog Bungeebal van Speelgoedfamilie! Deze opvallende bungeebal is niet alleen een speeltje, maar ook een bron van actie en vermaak voor kinderen en volwassenen. Met zijn levendige kleuren en unieke ontwerp is deze bungeebal een geweldige toevoeging aan je verzameling buitenspeelgoed.

De Regenboog Bungeebal wordt geleverd in een handig netje en dient te worden opgeblazen voordat je kunt genieten van het springplezier. Zodra de bal is opgeblazen, zorgt het elastische bungee-koord voor een hele nieuwe dimensie aan spel en beweging. Kinderen kunnen de bungeebal vastmaken aan hun enkel en beginnen te springen, waardoor de bal opwindende sprongen maakt en stuiterende actie creëert.

Deze bungeebal is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het kan ook helpen bij het ontwikkelen van balans, coördinatie en motorische vaardigheden bij kinderen. Door actief te zijn en te springen, stimuleert de bungeebal op een speelse manier lichaamsbeweging en bewegingsvaardigheden.

De regenboogkleuren van de bungeebal maken het niet alleen aantrekkelijk om mee te spelen, maar ook een visueel feest. Het kleurrijke ontwerp maakt de bungeebal tot een echte eyecatcher en een leuke accessoire voor buitenspellen, speeltuinen en meer.

De Regenboog Bungeebal is een geweldige manier om kinderen buiten in beweging te krijgen terwijl ze plezier hebben. Het is ook een leuk speeltje voor kinderfeestjes, picknicks of gewoon een dagje in de tuin. Het elastische bungee-koord voegt een nieuwe dimensie toe aan het traditionele stuiteren en springen.

Kortom, de Regenboog Bungeebal is een kleurrijk en opwindend speeltje dat zorgt voor urenlang speelplezier en actieve beweging. Bestel vandaag nog deze bungeebal en laat kinderen en volwassenen genieten van de vrolijke stuiterende actie!

Afmetingen: diameter 23cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
5413247048035
147 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst