Regenboogbal Bungeebal
Regenboogbal Bungeebal

Regenboogbal Bungeebal

72 op voorraad
Base Toys
BK2753
€ 2,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een uniek en opwindend speelgoed voor kinderen dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt? Maak kennis met onze Regenboogbal Bungeebal! Deze kleurrijke en veelzijdige bal is ontworpen om kinderen urenlang speelplezier te bieden, of ze nu in de achtertuin, in de speelkamer of op het schoolplein zijn.

Met zijn levendige regenboogkleuren en duurzame constructie is de Regenboogbal Bungeebal een echte blikvanger die de aandacht van kinderen trekt en hun verbeelding prikkelt. Het unieke bungee-ontwerp zorgt voor een extra element van spanning en uitdaging, waardoor kinderen kunnen stuiteren, springen en spelen op een manier die hun energie en creativiteit stimuleert.

Of het nu gaat om een spontaan balspel in de achtertuin of georganiseerde activiteiten op een speelplaats, deze bungeebal is de perfecte metgezel voor actief spel en plezier. Het kan tegen een stootje en is geschikt voor allerlei soorten terreinen, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Bovendien is de Regenboogbal Bungeebal niet alleen leuk, maar ook educatief. Het moedigt kinderen aan om hun balvaardigheden te verbeteren, hun coördinatie te ontwikkelen en samen te spelen met vrienden en familie.

Kortom, als je op zoek bent naar een opwindend en veelzijdig speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert en hen actief houdt, dan is de Regenboogbal Bungeebal de ideale keuze. Bestel er vandaag nog een en zie hoe kinderen zich vermaken met dit fantastische speelgoed, zowel binnen als buiten!

Afmetingen: diameter 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573894227
72 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst