Sprookjes

Laat je fantasie tot leven komen. Er is niets leuker dan het geven van speelgoed met een sprookjesthema aan je kind. Of het nu gaat om poppen van Assepoester en Doornroosje, of blokken met afbeeldingen van Roodkapje en de Big Bad Wolf, er zijn zoveel leuke opties om uit te kiezen. Een van de leukste manieren om speelgoed met een sprookjesthema te geven, is door te kiezen voor speelgoed met een afbeelding van een bekend sprookje erop. Dit kan bijvoorbeeld een rugzak zijn met een afbeelding van Rapunzel, of houten blokpuzzel  met een afbeelding van een zestal sprookjes.
Er zijn ook allerlei leuke accessoires en kostuums om te geven met een sprookjesthema. Denk bijvoorbeeld aan prinsessenjurken, zwaarden voor prinsen, of zelfs een echte toverstaf.
Of je nu kiest voor speelgoed met afbeeldingen van sprookjesfiguren of voor accessoires en kostuums met een sprookjesthema, je kind zal zich vermaken met deze leuke cadeaus. Dus als je op zoek bent naar een manier om je kind te verrassen met speelgoed met een sprookjesthema, overweeg dan een van deze leuke opties.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
1-19 van 19 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst