BBlocks

BBlocks zijn houten bouwplankjes waarmee elk kind zijn fantasie helemaal kan laten gaan. Als echte architecten maken kinderen de mooiste bouwwerken. Er is geen verbindingsmateriaal nodig, dus er kan oneindig lang mee gespeeld worden.

Het is educatief speelgoed, wat wel blijkt uit het feit dat bij scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen deze leuke bouwplankjes vaak al te vinden zijn. Met BBlocks leert je kleine ontdekker spelenderwijs zijn fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht te gebruiken.

BBlocks heeft ook knikkerbanen in het assortiment om een extra dimensie te geven aan het gemaakte bouwwerk. Wat is er nou leuker dan van je gemaakte bouwwerk je knikkers naar beneden te laten rollen! De knikkerbaan en de knikkerblokken zijn dus extra leuk om te combineren met de bouwplankjes.

BBlocks is een kwalitatief zeer mooi product en is verkrijgbaar in verschillende aantallen en verschillende verpakkingen. Ook zijn de bouwplankjes in vijf mooi heldere kleuren te krijgen die je bouwwerk nog mooier maken. BBlocks is prima te combineren met andere merken, zoals bijvoorbeeld Kapla. Een leuke bijkomstigheid is dat het merk BBlocks een stuk vriendelijker is voor uw portemonnee.

Product toegevoegd aan verlanglijst