Strijkkralen

Strijkkralen zijn plastic ringetjes die op een pinnetjesbord gerangschikt worden tot ze een figuur vormen. Er kan aan de hand van een patronenboekje gewerkt worden of je gebruikt je eigen creativiteit. Wanneer alle kralen op het bordje geplaatst zijn, kan er strijkpapier (of bakpapier) opgelegd worden waarna met een strijkijzer de het figuurtje vastgelegd worden door de kralen te laten versmelten. Daarna kan het werk van het pinnetjesbord afgehaald. Dat bord kan steeds opnieuw gebruikt worden.

Er bestaan ook extra grote strijkparels die voor jongere kinderen geschikt zijn. Met Strijkkralen kan je oneindig veel figuren kan maken. Er zijn meerdere maten strijkkralen beschikbaar. De Maxi/jumbo/XL strijkkralen, Ø10 mm, vanaf 3 jaar. De normale (midi) strijkkralen, Ø5 mm, vanaf 5 jaar. En de mini strijkkralen, Ø2,5 mm, vanaf 10 jaar. Knutselen met Strijkkralen is meteen een goede oefening van de fijne motoriek.

Speelgoedfamilie.nl heeft veel leuke strijkkralen-patronen, kleurplaten, knutsels, puzzels en nog veel meer voor kleuters, peuters en grotere kinderen. Met strijkkralen kun je elk kunstwerkje maken dat je maar bedenkt.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
meer... minder
Materiaal
Thema
Karakter
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
1-36 van 430 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst