Relatiegeschenken
Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor relatiegeschenken? Van tandendoosje tot stuiterbal, (bedrukt) etui tot puzzelpiramide, de SpeelgoedFamilie biedt volop mogelijkheden. Veel van de artikelen kunnen worden voorzien van naam of bedrijfslogo en zo direct gepersonaliseerd worden geleverd. De SpeelgoedFamilie biedt bovendien aantrekkelijke kortingen voor de grotere bestellingen.

Wandel gerust eens door de webshop en neem contact op met de SpeelgoedFamilie voor advies of een aanvraag op maat.

Inpakservice
Sinterklaas, Kerst, een jubileum of iets anders te vieren? Op verzoek en in overleg, kunnen de bestelde artikelen direct door de SpeelgoedFamilie feestelijk worden verpakt in een vrolijk papier. Informeer naar deze extra service via het opmerkingenveld tijdens de bestelprocedure of neem via de e-mail of het servicenummer contact op met de SpeelgoedFamilie.

Betalingsmogelijkheden
Scholen, Instellingen, Professionals en Bedrijven kunnen vooruitbetalen via een overboeking, iDeal (Nederland) of Mister Cash (België).
Bestellen op rekening (factuur) is mogelijk voor scholen/instellingen en bedrijven.

Kunt u een gewenst product niet vinden? Wij hebben vrijwel 20.000 producten direct leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice per telefoon 024- 2600209 of per email naar contact@speelgoedfamilie.nl.

Klik hier om onze relatiegeschenken te bekijken


Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.