De levertijd van uw bestelling hangt af van de dag waarop de bestelling is geplaatst. Hieronder ziet u op welke dag de bestelling te verwachten is. De tijd wanneer de bestelling word aangeboden ligt aan de DHL bezorger. Als de DHL bezorger vaker om dezelfde tijd langs komt kan je die tijd aanhouden.

Ma

Maandag

Bezorgd op Dinsdag of Woensdag

Di

Dinsdag

Bezorgd op Woensdag of Donderdag

Wo

Woensdag

Bezorgd op Donderdag of Vrijdag

Do

Donderdag

Bezorgd op Vrijdag, Zaterdag of Maandag

Vr

Vrijdag

Bezorgd op Zaterdag, Maandag of Dinsdag

Weekenden

Za

Zaterdag

Bezorgd op Dinsdag of Woensdag

Zo

Zondag

Bezorgd op Dinsdag of Woensdag

Let op:

Als je een artikel hebt besteld dat wij moeten bijbestellen, wordt er gewacht met het verzenden van de order totdat de bestelling helemaal compleet is.

Voor sommige producten geldt een langere levertijd. Reden hiervoor is dat deze producten bijvoorbeeld een speciaal maatvoering hebben of niet in een standaard pakket verstuurd kunnen worden. Indien dit het geval is staat dit duidelijk bij het product weergegeven.

Indien een artikel niet op voorraad is, dan informeren wij je hierover. In onze webshop kun je zelf nagaan of een artikel nog leverbaar is. Er is geen minimum aantal artikelen of bedrag nodig om te bestellen. Bij alle bestellingen onder de 40 euro wordt een verzendbijdrage berekend (zie "Verzending en bezorging").

Product toegevoegd aan verlanglijst

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.