Pinata

Piñatas worden vaak gebruikt met kinderverjaardagen. De piñata wordt gevuld met snoep, confetti en eventueel kleine cadeautjes. De kinderen mogen er geblinddoekt tegenaan slaan. Wanneer de pinata breekt, vallen de snoepjes, confetti e.d. over de kinderen heen. 

Piñatas zijn een leuk en traditioneel onderdeel van vele kinderverjaardagen. Ze worden vaak gevuld met snoepjes en kleine speelgoedjes en hangen aan een touw terwijl kinderen met verbonden ogen proberen ze te slaan met een stok totdat ze openbarsten en de inhoud eruit valt.
Piñatas zijn afkomstig uit Mexico en werden oorspronkelijk gebruikt tijdens religieuze feesten. Tegenwoordig zijn ze een populair entertainment voor kinderen van alle leeftijden en culturen over de hele wereld. Ze komen in alle soorten en maten, van dierenvormen tot populaire filmfiguren, en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elk thema van het feest.

Naast het verstrekken van urenlang plezier voor kinderen, bieden piñatas ook educatieve voordelen. Ze helpen bij het ontwikkelen van fijne motorische vaardigheden en coördinatie bij het slaan met de stok, terwijl het wachten op hun beurt om te slaan helpt bij het ontwikkelen van geduld en wachten op hun beurt.

Als u op zoek bent naar een unieke en leuke manier om een kinderverjaardag op te vrolijken, overweeg dan om een piñata toe te voegen aan het feest. Ze zijn gemakkelijk te vinden in feestwinkels of online en zullen zeker een hit zijn bij kinderen van alle leeftijden.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
1-14 van 14 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst