Piratenzwaard
Piratenzwaard

Piratenzwaard

Niet op voorraad
Boland
BL00697
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Piraten
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je aan een piraat denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een stoere, avontuurlijke zeeman met een zwaard in zijn handen. Een zwaard was voor een piraat namelijk niet alleen een wapen, maar ook een statussymbool en een teken van autoriteit. En als je zelf ook een echte piraat wilt zijn, dan is dit piratenzwaard van kunststof het perfecte accessoire voor jou!

Dit piratenzwaard is gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het zwaard is licht en gemakkelijk vast te houden, waardoor je het zonder problemen kunt gebruiken tijdens avonturen op zee, op een themafeestje of tijdens Halloween. Met zijn authentieke ontwerp en details, ziet het zwaard eruit als een echte piratenwapen.

Het piratenzwaard is niet alleen een geweldig accessoire voor kostuums en verkleedpartijen, maar ook voor andere rollenspellen. Het is geschikt voor kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een authentiek en avontuurlijk accessoire.

Het is belangrijk om op te merken dat dit piratenzwaard van kunststof is en daarom niet geschikt is voor intensief gebruik of voor kinderen onder de 3 jaar. Als je het zwaard echter met zorg behandelt, dan kun je er lang plezier van hebben en jezelf transformeren tot een echte piraat.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldig accessoire voor je piratenkostuum, of gewoon een coole speelgoedzwaard wilt voor avonturen op zee, dan is dit piratenzwaard van kunststof zeker iets voor jou!

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmetingen: lengte 52 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 52 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8712026006974

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst