Piratenzwaard met Schede
Piratenzwaard met Schede

Piratenzwaard met Schede

23 op voorraad
Boland
2620444
€ 4,49

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als een piraat op avontuur gaat, kan een zwaard niet ontbreken! Een piratenzwaard is het ultieme accessoire voor jonge en avontuurlijke geesten die dromen van schattenjachten en spannende zeereizen. Dit piratenzwaard is de ideale metgezel voor alle aspirant-zeerovers en biedt urenlang speelplezier.

Dit piratenzwaard wordt geleverd in een bijpassende schede in echte piratenstijl, die is voorzien van prachtige gekleurde details. Deze gedetailleerde schede maakt het zwaard niet alleen compleet, maar zorgt er ook voor dat het gemakkelijk en veilig kan worden opgeborgen wanneer het even niet wordt gebruikt. Het zwaard zelf is gemaakt van stevig kunststof en heeft een authentiek ontwerp, compleet met handvat en lemmet.

Of het nu gaat om het spelen van piratenavonturen in de achtertuin, het verkleden voor een themafeest, of gewoon om de verbeelding te stimuleren, dit piratenzwaard met bijpassende schede zal zeker in de smaak vallen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud, en de kwaliteit en duurzaamheid zorgen ervoor dat het lang meegaat.

Het zwaard en de bijhorende schede zijn perfect voor het creëren van allerlei fantasierijke verhalen en avonturen. Dus laat de verbeelding de vrije loop en ga op zoek naar verborgen schatten, bestrijd denkbeeldige zeemonsters, of beleef andere spannende piratenavonturen met dit geweldige piratenzwaard en de bijbehorende schede. Bestel het vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting: lengte 52 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
lengte 52 cm
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8712026006592
23 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst