Metalen Kapstok 5 Haken Poes
Metalen Kapstok 5 Haken Poes

Metalen Kapstok 5 Haken Poes

6 op voorraad
Base Toys
BK2446B
€ 5,95

  • Bekijk meer van Katten
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze metalen kapstok met het hoofdje van een poes is niet alleen handig, maar ook nog eens heel schattig. Het is de perfecte aanvulling voor een kinderkamer, maar ook een leuke en speelse decoratie voor in de hal.

De kapstok heeft vijf haken die voldoende ruimte bieden voor jassen, tassen, sjaals en andere accessoires. De stevige constructie van de kapstok is gemaakt van duurzaam metaal en is ontworpen om lang mee te gaan.

Het hoofdje van de poes is de kers op de taart en geeft de kapstok een speelse en vrolijke uitstraling. Het is een geweldig decoratief element dat de ruimte een persoonlijk tintje geeft en zal zeker de aandacht trekken van zowel kinderen als volwassenen.

De kapstok is eenvoudig te installeren en kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het metalen materiaal is bestand tegen slijtage en roest en kan worden afgeveegd met een vochtige doek om het schoon te houden.

Als je op zoek bent naar een functionele en leuke kapstok voor de kinderkamer of de hal, dan is deze metalen kapstok met poezenhoofdje een uitstekende keuze. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag, babyshower of een andere speciale gelegenheid.

Kortom, deze metalen kapstok met poezenhoofdje is een praktische en speelse toevoeging aan elke ruimte. Bestel hem vandaag nog en geniet van een opgeruimde en vrolijke omgeving.

Afmetingen: 44,5 x 11 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
44,5 x 11 x 3cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Grijs
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987232954
6 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst