Metalen Kapstok 5 Haken Krokodil
Metalen Kapstok 5 Haken Krokodil

Metalen Kapstok 5 Haken Krokodil

6 op voorraad
Base Toys
BK2446A
€ 5,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze metalen kapstok is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg leuk om naar te kijken. De kapstok heeft vijf haken en is voorzien van een hoofdje van een krokodil. Dit maakt de kapstok perfect voor gebruik in de kinderkamer, maar het is ook een leuke toevoeging aan de hal of gang.

De metalen kapstok heeft een stevige constructie en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is ook eenvoudig te installeren en kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Met vijf haken biedt deze kapstok voldoende ruimte voor jassen, tassen, hoeden en andere accessoires.

Het krokodil hoofdje geeft de kapstok een unieke uitstraling en zal zeker de aandacht trekken van zowel kinderen als volwassenen. Het is een geweldig decoratief element dat de ruimte een speelse en vrolijke uitstraling geeft.

De kapstok is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het metalen materiaal is duurzaam en bestand tegen slijtage en roest. Het is ook gemakkelijk af te vegen met een vochtige doek om het schoon te houden.

Als je op zoek bent naar een functionele en leuke kapstok voor de kinderkamer of de hal, dan is deze metalen kapstok met krokodil hoofdje een geweldige keuze. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Bestel hem vandaag nog en geniet van een opgeruimde en vrolijke ruimte!

Afmetingen: 44,5 x 11 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
44,5 x 11 x 3cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987232954
6 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst