Metalen Kapstok 5 Haken Konijn
Metalen Kapstok 5 Haken Konijn

Metalen Kapstok 5 Haken Konijn

4 op voorraad
Base Toys
BK2446D
€ 5,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en praktische kapstok voor de kinderkamer of hal? Dan is deze metalen kapstok met 5 haken en een schattig konijnenhoofdje echt iets voor jou! Deze kapstok biedt voldoende ruimte om jassen, tassen, sjaals en hoeden op te hangen, en zorgt tegelijkertijd voor een leuke en speelse touch in de kinderkamer.

Het konijnenhoofdje aan de bovenkant van de kapstok voegt een vrolijk en uniek element toe aan de kapstok en zorgt ervoor dat deze opvalt in de kamer. Bovendien is de kapstok gemaakt van hoogwaardig metaal, wat betekent dat het stevig en duurzaam is en een lange levensduur heeft.

De kapstok is gemakkelijk te monteren en op te hangen aan de muur met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. De 5 haken bieden voldoende ruimte voor het ophangen van meerdere items, waardoor de kapstok perfect is voor gezinnen met kinderen. Het past perfect in de kinderkamer, hal of gang en zorgt ervoor dat alles netjes en georganiseerd blijft.

Kortom, deze metalen kapstok met 5 haken en een konijnenhoofdje is een praktisch en decoratief element voor elk huis met kinderen. Het biedt voldoende opbergruimte voor jassen en andere items, terwijl het ook nog eens een leuke touch geeft aan de kamer. Bestel deze kapstok vandaag nog en geef jouw huis een unieke en speelse uitstraling!

Afmetingen: 44,5 x 11 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
44,5 x 11 x 3cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zachtroze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987232954
4 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst