Sleutelkastje White Wash
Sleutelkastje White Wash

Sleutelkastje White Wash

14 op voorraad
Base Toys
BK2444
€ 12,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een geordende sleutelbos is essentieel voor een georganiseerde en stressvrije dag. Daarom is deze White Wash sleutelkast van hout de perfecte oplossing voor jouw chaotische sleutelbos. Dit kastje biedt genoeg ruimte voor al je sleutels en ziet er ook nog eens prachtig uit aan de muur.

De White Wash sleutelkast van hout heeft een deurtje met een glasplaatje, zodat je gemakkelijk kunt zien welke sleutels er allemaal in de kast hangen. Het kastje heeft maar liefst 9 haakjes om je sleutel(s) aan op te hangen. Het kastje is gemaakt van hout en heeft een mooie witte afwerking met een subtiele white wash.

Naast dat deze sleutelkast praktisch en functioneel is, is het ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur. Het kastje heeft een rustieke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Het is de perfecte manier om jouw sleutels een vaste plek te geven en tegelijkertijd je interieur een stijlvolle touch te geven.

Kortom, ben jij op zoek naar een mooie en praktische oplossing voor jouw sleutelbos? Dan is deze White Wash sleutelkast van hout de ideale oplossing. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en stijlvolle sleutelopslag!

Afmetingen: 19 x 6 x 27cm

Productdetails

Afmetingen
19 x 6 x 27cm
Materiaal
Hout
Kleur
Wit
EAN code:
8720573018968
14 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst