Houten Letterbak
Houten Letterbak
Houten Letterbak
Houten Letterbak
Houten Letterbak

Houten Letterbak

4 op voorraad
Creotime
CT575160
€ 5,25

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De letterbak in de vorm van een houten huis met dak is een unieke en leuke manier om uw spullen op te bergen. Deze houten letterbak heeft zeven kleine vakken waar u uw briefjes, notities, of zelfs Playmobil-figuren in kunt opbergen. Zo kunt u op een creatieve manier uw kamer opruimen en tegelijkertijd een decoratief element toevoegen.
Het houten huis is een leuke toevoeging aan iedere kinderkamer of speelkamer. Met zijn charmante uiterlijk zal het zeker aanspreken bij kinderen. Het huisje is leuk in te richten naar eigen wens, zo kunt u bijvoorbeeld uw favoriete speelgoed of Playmobil-figuren in het huisje plaatsen. Hierdoor zal het huisje niet alleen een opbergmogelijkheid zijn, maar ook een decoratie voor de kinderkamer.
De letterbak is gemaakt van hout, een natuurlijke en duurzame materialen. Hierdoor zal het huisje jaren meegaan en is het ook nog eens makkelijk schoon te houden. Bovendien is hout een veilige en duurzame keuze voor kinderkamers.
In samenvatting, de letterbak in de vorm van een houten huis met dak is een unieke en leuke manier om uw spullen op te bergen. Met zijn zeven kleine vakken, charmante uiterlijk en decoratie-mogelijkheden, is het perfect voor kinderkamers of speelkamers. Bovendien is het huisje gemaakt van duurzaam hout, hierdoor is het een veilige en duurzame keuze voor kinderkamers.

Afmetingen: 30 x 22 x 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
30 x 22 x 3,5 cm (LxBxD)
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Knutselen
EAN code:
5707167486788
4 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst