Lantaarn Ster
Lantaarn Ster
Lantaarn Ster
Lantaarn Ster

Lantaarn Ster

8 op voorraad
Creotime
CT56561
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit unieke vierkante houten kistje is een prachtige manier om een waxinelichtje te presenteren. Met aan twee kanten uitgesneden patronen in de vorm van een ster, is dit kistje een decoratief element dat zowel functioneel als aantrekkelijk is. Het kistje is gemaakt van licht hout, waardoor het gemakkelijk te verwerken is en een natuurlijke, rustieke uitstraling heeft. Het vierkante formaat is perfect voor het plaatsen van een waxinelichtje, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer.
De uitgesneden patronen geven de doos een uniek en decoratief element, waardoor het een geweldige aanvulling is voor elk interieur. Het kan worden gebruikt als een decoratie stuk in de woonkamer, slaapkamer, of eetkamer, of als een geschenk voor iemand speciaal.
Het kistje is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat u er zeker van kunt zijn dat het er altijd goed uit zal zien. Het is ook eenvoudig te verplaatsen, zodat u het kunt verplaatsen naar de plek waar u het licht het meest nodig heeft.
Als u op zoek bent naar een unieke manier om een waxinelichtje te presenteren, dan is deze vierkante houten kist met uitgesneden patronen een geweldige keuze. Het is een decoratief element dat zowel functioneel als aantrekkelijk is, en zorgt voor een warme en gezellige sfeer in elke ruimte.

De afmetingen zijn: 8x8 cm, hoogte:10 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
8 x 8 cm, hoogte:10 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5712854403405
8 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst