Tissuehouder Hout Wit
Tissuehouder Hout Wit

Tissuehouder Hout Wit

12 op voorraad
Base Toys
BK2478
€ 8,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze houten tissuehouder in witte kleur is de perfecte oplossing om jouw tissue-doos stijlvol op te bergen. Het is een handige accessoire dat je in elke kamer van je huis kunt gebruiken, zoals in de badkamer, keuken, of op kantoor. Met deze tissuehouder is het opbergen van tissues gemakkelijk en netjes.

De houten tissuehouder heeft een strak en modern ontwerp en past perfect bij elk interieur. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, wat ervoor zorgt dat het lang meegaat. De witte kleur geeft een frisse en schone uitstraling aan de tissuehouder.

De houder is vanaf de bovenkant te openen, waardoor je de tissue-doos gemakkelijk kunt plaatsen en vervangen. Het ontwerp zorgt ervoor dat de tissues goed op hun plek blijven zitten en niet door de kamer vliegen. Dit maakt de houten tissuehouder ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Deze houten tissuehouder is niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Het heeft een strakke en moderne uitstraling en past perfect bij een minimalistische inrichting. De houder is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor het altijd schoon en hygiënisch blijft.

Kortom, de houten tissuehouder in witte kleur is een stijlvolle en praktische oplossing om tissues op te bergen. Het is een onmisbare accessoire in elk huishouden en voegt zeker een mooie touch toe aan je interieur. Bestel hem nu en geniet van de voordelen van deze handige en stijlvolle tissuehouder!

Afmetingen: 25 x 13,5 x 9cm

Productdetails

Afmetingen
25 x 13,5 x 9cm
Materiaal
Hout
Kleur
Wit
Thema
Wonen
EAN code:
8720573011594
12 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst