Langwerpige Houten Kist
Langwerpige Houten Kist
Langwerpige Houten Kist
Langwerpige Houten Kist
Langwerpige Houten Kist

Langwerpige Houten Kist

4 op voorraad
Creotime
CT577330
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze handige sieradendoos is de perfecte oplossing voor het bewaren en organiseren van al uw mooiste kettingen, ringen en oorbellen. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de doos mee te nemen onderweg, of om hem op een veilige plek te bewaren. Het doosje is gemaakt van stevig hout, waardoor het duurzaam en betrouwbaar is. Het sluit magnetisch, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw sieraden veilig opgeborgen zijn. De blanco afwerking van de doos maakt het ook mogelijk om hem naar eigen smaak te schilderen.
Met deze sieradendoos kunt u uw sieraden organiseren en beschermen tegen beschadiging, stof of verlies. Het is een ideale oplossing voor mensen met een groot sieraden collectie of voor degenen die hun sieraden graag veilig willen opbergen. Bovendien, door het blanke hout, kunt u de sieradendoos personaliseren naar uw eigen smaak en interieur. Schilder de doos in de kleur die bij uw huis of kamer past, of voeg uw eigen ontwerp toe voor een unieke touch. Zo wordt het niet alleen een handige opbergplek maar ook een stijlvol decoratie stuk.
In plaats van uw sieraden rondslingerend te laten liggen, waarom geen gebruik maken van deze handige compacte sieradendoos? Gemaakt van stevig hout, sluit magnetisch en heeft een blanke afwerking, waardoor je hem zelf kunt schilderen naar eigen smaak. Het is een perfecte oplossing voor het bewaren en organiseren van uw mooiste kettingen, ringen en oorbellen.

De afmetingen zijn: 20 x 6 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
20 x 6 x 6 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5707167217504
4 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst