Houten Theekist Met Glazen Deksel
Houten Theekist Met Glazen Deksel
Houten Theekist Met Glazen Deksel

Houten Theekist Met Glazen Deksel

5 op voorraad
Creotime
CT57728
€ 10,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De houten doos met glazen deksel en metalen sluiting is een elegante en functionele oplossing voor het opbergen van uw spullen. Deze houten doos is voorzien van 8 vakken, waardoor u uw items gemakkelijk kunt organiseren en sorteren. De glazen deksel zorgt ervoor dat u uw spullen altijd zichtbaar heeft zonder dat u de doos hoeft te openen. De metalen sluiting aan de voorkant van de doos zorgt ervoor dat uw items veilig en beveiligd zijn. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw spullen niet per ongeluk worden verloren of beschadigd. De sluiting is gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor u snel toegang heeft tot uw items.
De houten doos is gemaakt van hoogwaardig hout, een natuurlijke en duurzame materialen. Hierdoor zal de doos jaren meegaan en is hij ook nog eens makkelijk schoon te houden en te versieren. De houten doos is perfect voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer, op kantoor of zelfs in een winkel. Zo kunt u deze doos gebruiken om bijvoorbeeld juwelen of souvenirs in op te bergen.
In samenvatting, de houten doos met glazen deksel en metalen sluiting is een elegante en functionele oplossing voor het opbergen van uw spullen. Met zijn 8 vakken, glazen deksel en metalen sluiting, kunt u uw items gemakkelijk organiseren, sorteren en veilig opbergen. De houten doos is gemaakt van hoogwaardig hout, een natuurlijke en duurzame materialen. Hierdoor zal de doos jaren meegaan en is hij ook nog eens makkelijk schoon te houden. Ideaal voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer, op kantoor of zelfs in een winkel.

De afmetingen van dit kistje zijn: 32x16x6 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
32x16x6 cm
Materiaal
Hout en Glas
Kleur
Naturel
Doelgroep
Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5707167088975
5 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst