Deurstopper RVS
Deurstopper RVS

Deurstopper RVS

29 op voorraad
Base Toys
BK2107
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deurstopper nodig? Deze ronde aluminium deurstopper is een praktische oplossing om te voorkomen dat deuren ongewenst dichtvallen. De deurstopper heeft rubberen ringen aan zowel de boven- als onderkant om te voorkomen dat hij wegglijdt op gladde oppervlakken en om de deur te beschermen tegen beschadigingen. Het formaat van de deurstopper is ca. 11 cm in diameter, dus groot genoeg om een standaard deur te stoppen.

De deurstopper is gemaakt van duurzaam aluminium en rubber, waardoor hij jarenlang meegaat en bestand is tegen veelvuldig gebruik. Door het lichte gewicht en de compacte afmetingen is hij gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken waar nodig, bijvoorbeeld op kantoor, thuis of in de werkplaats.

De aluminium deurstopper is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. De glanzende afwerking van het aluminium geeft de deurstopper een moderne uitstraling die past bij elk interieur. Door de neutrale kleur past hij bovendien bij elke deur en wand.

Kortom, ben je op zoek naar een duurzame, praktische en stijlvolle deurstopper die zijn werk goed doet en past bij elk interieur? Dan is deze ronde aluminium deurstopper met rubberen ringen een perfecte keuze!

Afmetingen: 11 x 6cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
11 x 6cm
Materiaal
RVS
Kleur
Zilver
EAN code:
8711295862809
29 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst