Deurstopper Panda
Deurstopper Panda

Deurstopper Panda

6 op voorraad
Base Toys
BK2594C
€ 6,95

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Heb jij ook wel eens last van deuren die steeds dichtvallen? Dat kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als je met je handen vol staat en de deur niet open wilt laten staan. Maar gelukkig hebben wij de oplossing voor jou: deze leuke deurstopper in de vormt van een panda!

Deze deurstopper is niet alleen superhandig, maar ook nog eens heel erg leuk om te zien. De panda-vorm geeft een vrolijke en speelse uitstraling aan jouw huis. Bovendien is deze deurstopper ook nog eens heel stevig en van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat de deur niet meer dichtvalt en je geen last meer hebt van tocht of andere ongemakken.

Deze deurstopper is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor op kantoor of in de winkel. Zo kan iedereen profiteren van de voordelen van deze handige en leuke deurstopper. Daarnaast is de panda-vorm ook nog eens heel populair bij jong en oud. Zo maak je van een saaie deurstopper een echte blikvanger in huis.

Kortom, met deze deurstopper in de vorm van een panda zorg jij ervoor dat de deur nooit meer dichtvalt. Daarnaast geeft het ook nog eens een leuke uitstraling aan jouw interieur. Bestel hem vandaag nog en profiteer van de vele voordelen die deze deurstopper te bieden heeft!

Afmetingen: 21 x 18,5cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
21 x 18,5cm
Materiaal
Textiel
Kleur
Wit
Thema
Dieren
EAN code:
8720573323505
6 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst