Deurstopper Aap
Deurstopper Aap

Deurstopper Aap

Niet op voorraad
Base Toys
BK2594B
€ 6,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Trek de aandacht van je bezoekers met deze superleuke deurstopper in de vorm van een aap! Deze deurstopper is niet alleen een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat de deur nooit meer dichtvalt, maar is ook nog eens een prachtige decoratie voor jouw interieur.

Deze deurstopper is gemaakt van duurzaam materiaal. Met een gewicht van 1 kilogram blijft de deur stevig op zijn plaats, waardoor je niet meer bang hoeft te zijn dat de deur plotseling dichtvalt en schade veroorzaakt.

De deurstopper in de vorm van een aap is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens heel decoratief. Het aapje heeft een leuke en speelse uitstraling en past perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een modern, landelijk, klassiek of industrieel interieur hebt, deze deurstopper past altijd.

Daarnaast is deze deurstopper ook een perfect cadeau voor vrienden of familie. De deurstopper is uniek en zal zeker in de smaak vallen bij iedereen die van dieren en/of een speels interieur houdt.

Kortom, deze deurstopper in de vorm van een aap is niet alleen heel handig, maar ook nog eens heel leuk om te zien. Bestel hem vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze deurstopper te bieden heeft!

Afmetingen: 21 x 18,5cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
21 x 18,5cm
Materiaal
Textiel
Kleur
Bruin
Thema
Dieren
EAN code:
8720573323505

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst